Workshops Yoga in 2019

Kies jouw favoriet(en) en meld je snel aan via het contactformulier! De workshops worden gegeven bij Fit=Nice aan de Pastoor Koopmanweg 3 in Den Helder


‌Vrijdag 1 maart van 19.30 – 21.00 uur: "Yoga en Blessurevrij wandelen & hardlopen"; kosten 10 euro p.p.
Mooie serie yogaoefeningen voor een goede warming up, cooling down, beter herstel, blessurepreventie en verbetering van prestaties.

Zaterdag 2 maart van 10.00 - 12.00 uur: "Ouder & Kind Aerial Yoga"; kosten 15 euro per stel.
Ervaar het plezier en de mogelijkheden van Aerial Yoga samen met jouw kind tijdens deze leuke workshop.

Vrijdag 8 maart van 19.30 – 21.00 uur: “Lekker slapen; Yoga voor een goede nachtrust”; kosten 10 euro p.p.
Draaien, woelen, onrustig brein, piekeren, lastig in slaap komen en regelmatig wakker worden ’s nachts….allemaal dingen die je aardig kunnen opbreken als dit regelmatig gebeurd. Geniet van rustgevende, ontspannende yoga waardoor je makkelijker in slaap valt en lekker kunt doorslapen. 

Zaterdag 9 maart van 10.00 – 12.00 uur: “Stoelyoga: maak zitten leuker en gezonder”; kosten 10 euro p.p.
Stoelyoga is een laagdrempelige manier om aan jouw conditie te werken en heeft tegelijk een positief effect op lichaam en geest. Yoga maakt spieren en gewrichten soepeler, bevordert de motoriek en de concentratie, en neemt spanningen weg. Maar niet iedereen heeft de mogelijkheid om yoga op de mat te beoefenen. Voor die mensen is stoelyoga ideaal: gewoon yoga op een stoel. Het is door iedereen te beoefenen, overal en altijd. En, al zijn de bewegingen maar klein: de positieve effecten zijn groot. Dat is de kracht van stoelyoga!

Vrijdag 29 maart van 19.30 – 21.00 uur: “Aerial Yoga Restorative: ontspannen en opladen”; kosten 10 euro p.p.
Trakteer jezelf op de ultieme ontspanning en nieuwe energie van deze rustige vorm van Aerial Yoga. Met de Aerial doeken laag zwevend boven de mat en de heerlijke, ontspannende oefeningen laad je jouw lichaam weer helemaal op.

Zaterdag 30 maart van 10.00 – 12.00 uur: “Aerial Yoga: Kracht en Energie”; kosten 10 euro p.p.
Weg met de voorjaarsmoeheid! Energieke en krachtige oefeningen die je weer wakker schudden uit de winterslaap en zorgen voor een grote schoonmaak in jouw lichaam en geest. Zo kun je vol nieuwe energie de Lente in. 

Vrijdag 12 april 19.30 - 21.00 uur: “Sterke rug en een goede houding; Yoga bij rugklachten”; kosten 10 euro p.p.
Je zit of staat elke dag lang in dezelfde houding, je tilt veel, rug- en nekspieren verkrampen bij stress, een niet optimale houding en koude weersomstandigheden..... Iedereen met een druk leven en zittend (of staand) werk krijgt vroeg of laat wel (eens) te maken met een stijve en/of pijnlijke rug. In deze workshop van 1,5 uur bieden wij je een heerlijke serie yoga oefeningen om jouw rug te leren ontspannen en de spieren en gewrichten weer in conditie te krijgen.

‌Heb je vragen en/of belangstelling? Laat het mij weten! Nice to see You 😍🙏
Vragen?
Contactformulier