Workshops kinderyoga

Naar de effecten van kinderyoga en mindfulness voor kinderen is de laatste jaren steeds meer onderzoek gedaan. De bevindingen liegen er niet om: de meeste voordelen die voor volwassenen gelden, hebben ook een positief effect op kinderen en jongeren. 

Niet alle oefeningen voor volwassenen zijn immers geschikt voor kinderen. Worden de yogalessen passend bij de leeftijd en ontwikkeling van het kind aangeboden, dan kan iedereen optimaal profiteren van de voordelen van yoga.

‌Ook de ervaringen die kinderen, opvoeders en ouders zijn enorm belangrijk en positief. Het zijn de redenen waarom zovele kinderen al aan kinderyoga doen en waarom het zo nodig is om kinderyoga nog meer te promoten en te verspreiden. (Alvast reuze bedankt voor uw hulp 😊).

Naast het volgen van kinderyogalessen kun je ook terecht bij Chill Yoga voor:

• Cursus Mindfulness & Meditatie voor kinderen
Een 6- of 8-weekse cursus Mindfulness & Meditatie speciaal voor kinderen! Een korte cursus vol met praktische en direct bruikbare tips voor meer rust in het hoofd en lijf van jouw kind(eren), een betere concentratie, lekkerder slapen en het leren omgaan met emoties. 
‌Kijk voor meer informatie over deze cursus bij yogavormen.

• Workshops yoga en/of mindfulness in de klas 
Speelse workshops met veel handige, korte oefeningen voor kinderen ter bevordering van rust, concentratie en zelfvertrouwen. De inhoud, lengte en focus kunnen in overleg worden bepaald om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de thema's binnen de klas
Neem voor meer informatie contact op met Chill Yoga via onderstaande gegevens en/of het contactformulier.

• Workshops yoga en mindfulness voor groepen met kinderen (bijvoorbeeld buitenschoolse opvang, peuterspeelzalen etc.)
Vrolijke, speelse workshops met veel handige oefeningen voor kinderen ter bevordering van rust, concentratie en zelfvertrouwen. De inhoud, lengte en focus kan in overleg worden bepaald om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de groepsdynamieken.
Neem voor meer informatie contact op met Chill Yoga via onderstaande gegevens en/of het contactformulier.

• Workshops voor leerkrachten en pedagogisch medewerkers en beroepskrachten die werken met kinderen
Medewerkers die werken met (groepen met) kinderen willen graag meer ontspanning en rust in de groep of klas. Hoe mooi is het om hiervoor alle handvatten en tips te ontvangen en gelijk te oefenen in de praktijk? Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met Chill Yoga via onderstaande gegevens en/of het contactformulier.

• Yoga kinderfeestje
Ben je jarig of geslaagd? Tijd voor een feestje! Denk hierbij ook eens aan een kinderyoga feestje met een leuk thema. Wat kan je verwachten: yoga spelletjes, yoga dans, yogahoudingen, zingen, tekenen, knutselen en beleven een heerlijke droomreis! Een yogafeestje kan al vanaf 6 kinderen en met maximaal 10 kinderen (incl. de jarige). Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met Chill Yoga via onderstaande gegevens en/of het contactformulier.

Vragen?
Contactformulier