Lessen & tarieven


Chill Yoga verzorgt wekelijks Aerial Yoga en PowerYoga voor sportschool Fit=Nice aan de Pastoor Koopmanweg 3 in Den Helder.  Kijk hiervoor en voor het lesrooster op www.fitisnice.nu 

Chill Yoga biedt daarnaast onder eigen naam de mindfulkinderyoga lessen, Aerial Kids lessen,StoelYoga, kinderfeestjes, bedrijfsuitjes en workshops aan op de locatie van Fit=Nice.
‌Wilt u hierover meer weten, dan kunt u het contactformulier‌ invullen of stuur mij een berichtje met uw vraag. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie terug!

Cursus Mindfulness voor kinderen

‌De 6-weekse cursussen Mindfulness & Meditatie voor kinderen staan in de planning op dinsdagmiddag vanaf december 2018 en gaan van start bij een minimale deelname van 4 kinderen per groep. De groepen zijn ingedeeld op basis van leeftijd, te weten de leeftijdscategorieën 6-9 jaar en 10-12 jaar. Een groep bestaat in deze cursus uit maximaal 8 kinderen, omdat ik dan ook ieder kind de aandacht kan geven die het verdient. De kosten van deze cursus bedragen 68 euro per deelnemer. Heb je belangstelling voor deze cursus, laat dit dan vrijblijvend weten via het contactformulier of stuur een mailtje naar contact@chillyoga.nl. Belangstellenden krijgen daarna een bericht of ze daadwerkelijk willen deelnemen.
Vragen?
Contactformulier