Over mij

Mijn naam is Kirsty Visser-Veenstra. Ik ben moeder van twee kinderen en werk als zelfstandige yogadocent. Ik geef lessen en workshops in Aerial Yoga, Stoelyoga, mindfulkinderyoga en Chi Yoga.

In mijn hele leven neemt sport een heel belangrijke plaats in: (ballet)dansen, triatlon, ATB-en, wielrennen, hardlopen en al bijna 20 jaar Yoga in verschillende vormen. 

Opleidingen

Aerial Yoga
‌Verschillende opleidingen bij Aerial Yoga Nederland:
‌* Teacher training Fundamentals 1 + 2
‌* Teacher training aanvullende modules
* Kinder Aerial Yoga
* Pregnancy Aerial Yoga
* Restore & Recharge Aerial Yoga

Stoelyoga
‌Stoelyoga docentenopleiding bij StoelYoga Nederland.
‌Stoelyoga is voor iedereen toegankelijk. Een prachtige, laagdrempelige manier voor particulieren, bedrijven en scholen om de voordelen van yoga te ervaren.

Mindfulkinderyoga
‌Mindfulkinderyoga bij Arterre in Nijmegen
‌Als Mindfulkinderyoga docent kan ik kinderyoga met aandachtstraining vanuit Mindfulness en meditatie combineren. 

‌Raja Yoga
‌Ik heb de tweejarige basisopleiding Raja Yoga doorlopen bij Carolina (Karuna) van Koeveringe, 
‌Daarnaast ben ik Chi Yoga trainer en volg ik zelf al jaren lessen in verschillende vormen van Yoga. 

Wat is Yoga voor mij?

Yoga is een bijzonder geschenk waar ik al mijn hele leven plezier en profijt van heb. Het is iets waar ik telkens op kan terugvallen in welke situatie dan ook, want ik draag het altijd bij me. Yoga brengt mij al meer dan 15  jaar rust, zelfvertrouwen en plezier in alles wat ik doe. 

Het beoefenen van Yoga is mijn passie en met de komst van mijn kinderen merkte ik ook hoe geweldig zij het vinden om “Yoga te doen”. 

‌Het geven van kinderyoga lessen en aandachtoefeningen aan kinderen vind ik echt geweldig en elke keer weer betoverend. 

‌Aerial Yoga is een vorm van yoga waarbij ik enorm veel plezier en vrijheid ervaar! Het Aerial doek maakt zoveel “moeilijke” oefeningen makkelijker en toegankelijk. Voeg daaraan acrobatische oefeningen, spelen met vrij bewegen in de ruimte en een heerlijke eindontspanning toe…..en je hebt voor mij de ideale vorm van inspanning en ontspanning in één les.

‌Heb ik even geen gelegenheid voor een uitgebreide les, dan helpen een paar stoelyoga oefeningen mij weer om te kunnen focussen en tot rust te komen. 

Vragen?
Contactformulier